Транспорт

Транспортни услуги

Една от най-търсените услуги, които успешно предлага от години в цялата страна нашият екип от професионалисти, това е транспортът. На многобройните си лоялни клиенти предоставяме пълна гама от транспортни услуги по градски, междуградски и международен транспорт.

Нашият екип разполага с необходимото качествено оборудване и модерен  надежден автопарк от микробуси и камиони с различни тонажи, с които може да поеме безпроблемно всяка ваша заявка за транспорт. Хората и машините ни са застраховани по всички правила, а при работа изцяло следваме законовите норми.

Автопаркът ни се състои от бусове и самосвали с различен капацитет с падащ борд, подходящи за обемисти мебели и събиращи цял апартамент , както и самосвал за извозване на строителни и битови отпадъци до 3 тона.

През годините сме извършвали за наши клиенти различни превози на стоки и товари, всякакъв по вид и обем багаж, строителни материали, строителни отпадъци,  мебелировка, специализирана апаратура, офис оборудване, малки превозни средства като джетове, АТВ-та, мотоциклети и мотопеди, произведения на изкуството, пиана, озвучителна и осветителна техника, офис и битова техника.

Нашият екип залага на отборната игра и опита си, за да поеме ангажимент по всеки аспект, свързан с транспорта. Ние транспортираме, местим, извозваме, товарим и разтоварваме и поемаме пълната отговорност по целия процес.

Тимът ни се състои от доказани специалисти и шофьори с дългогодишен опит и висок ценз. В работата си хората ни прилагат винаги индивидуален подход и проявяват внимание и отговорност към товара,а сред най-ценните им качества са такива като лоялност, коректност, точност и бързина.

Нашите транспортни услуги са търсени и заради сигурността, експедитивността и плътното спазване на уговорените срокове и поетите ангажименти, както и заради високата степен на отговорност към клиента и неговото имущество.

Само така можем да си позволим от години да предлагаме на клиентите си услуга с доказано високо качество на цени, които могат само приятно да ви изненадат.

Ние можем да преместим всичко и навсякъде!

Само ни потърсете на дежурната ни телефонна линия с номер +359 89 622 2000 и ние веднага ще вземем проблемите ви в наши ръце.

Имате ли транспортни проблеми при местене на обемен товар или багаж, без дори да разполагате с подходящо товарно транспортно средство?

Ние можем да преместим и транспортираме буквално всичко за вас, а автопаркът ни е надежден, едрогабаритен и поддържан, за да реагира във всяка възможна ситуация.

С нашите специализирани бусове и камиони ние ще ви помогнем да разрешите транспортните си проблеми и ще ви спестим време, нерви и пари с високия си професионализъм.

Често задавани въпроси:

С какви товарни превозни средства разполага фирмата?

Бусовете ни са 20 куб.м. с фургон с падащ борд (4,20 дължина х 2,05 ширипина х2,30 височина), подходящ за обемисти мебели и събиращ цял апартамент (както пише на брандирането му). Разполагаме и със самосвал за извозване на строителни и битови отпадъци. Размерът на коша му е 4,15 м. На 2,05 м. и събира до 3 тона строителен отпадък. Разполагаме и с по-малки бусове както и при необходимост можем да осигурим по-големи за извършване на специфични услуги като международен транспорт и други, изискващи различни камиони

Какви са опитът и цензът на хората в екипа?

Фирмата има вече 5 години история, екипът ни е от 20+ професионалисти. При пренасянията залагаме много на това, че са млади и интелигентни момчета, които са работливи и опитни, а голяма част от тях са студенти. Екипите ни са инструктирани и обучени внимателно както в извършването на работата, така и в общуването с клиентите.

С какво оборудване разполагате?

Ние работим с различни професионални видове машини от реномирани марки като еднодискови, подопочистващи автомати, машини за пране на мека мебел – екстрактори, както и машини за шлайфане на подови настилки. За почистване на прозорци разполагаме със система за височинно почистване до 15 м. височина, както и с телескопи до 11 м. височина.

Защо да ни изберете

 

Ценностите на Perfect Services Group са, че искаме да променим коренно представата, с която хората свързват думите “хамалин” и “чистачка”. Целта ни е да изградим най-голямата мрежа от франчайз партньори за нашите услуги в страната, за да гарантираме високо качество на услугата навсякъде. Транспортните ни услуги са сред най-качествените в страната, като в същото време ценовата ни политика е насочена изцяло в услуга на клиента.

Поръчайте безплатна консултация