Монтаж за офиса

Монтаж за офиса

Оборудвате новия си офис с бюра и офис столове и от магазина Ви казаха, че ще осигурят монтаж след няколко седмици?

Поръчахте си голям брой работни бюра и искате да спестите време, за да започне офисът Ви работа възможно най-скоро?

Етажерките за офиса най-накрая пристигнаха, но инструкциите за монтаж са като за човек с две висши образования по инженерно чертане? Или изобщо липсват?

Не знаете откъде да започнете и искате да си спестите главоболията, ако помолите колегите от екипа Ви да правят сами монтажа?

Обадете се на нас! Ние сме насреща, за да Ви помогнем и спестим време и главоболия!

Нашите екипи са перфектни в монтажа на всякакъв вид мебели за офиса – бюра, офис столове, конферентни маси, етажерки, контейнери и всичко друго, което имате нужда да бъде сглобено за Вашия офис.

Надеждни

98% от клиентите, които използват нашите услуги веднъж, ни препоръчват на своите приятели

Застраховани

За Вашето спокойствие имаме застраховка против щети

Опитни

300+ монтажа всяка година гарантират, че и Вашият монтаж ще бъде перфектен!

Поръчайте безплатна консултация

Екипите ни са от млади професионалисти, които са обучени и опитни

Извършваме монтажи както на бюра, етажерки, конферентни маси, гардероби, офис столове и всяко друго офис обзавеждане, за което има инструкции за монтаж, така и на такова без инструкции.

Попитайте ни и за услугите ни по демонтаж – ако имате нужда да се пренесе офисът Ви и трябва да се разглобят бюра, гардероби, рафтове, етажерки и друго офис оборудване, нашите монтажни екипи са насреща! Можем дори да осигурим пренасянето и транспорта с нашите перфектни хамали!

Демонтаж, транспорт и монтаж на всеки вид мебел – в това е силата ни. Ние отговаряме на всеки аспект по процеса на транспортирането, пренасянето, изкачването на стъпала, внасянето в помещенията. Не е за подценяване и моментът с опаковането и разопаковането на оборудването, за което екипът ни разполага с качествени опаковъчни материали, гарантиращи оптималното съхранение на собствеността Ви.

Често задавани въпроси:

Колко струва монтажа на едно бюро?

Можете ли да сглобите мебел без инструкции?

Колко по-рано трябва да поръчам екип за монтаж?

Защо да ни изберете

 

Ако изберете да ползвате сертифицираните услуги по монтаж и демонтаж на Perfect Services Group, вие автоматично се застраховате от грешки и от повреди на вашето имущество. В резултат на това ние ви гарантираме бързо и качествено свършена работа, в хода на която ще получите и абсолютно безплатна консултация от специалистите ни за правилната последваща експлоатация на вашите мебели.

Обадете се и запазете своя час