Извозване на строителни отпадъци

Извозване на строителни отпадъци

Без значение дали сте направили малък ремонт в банята или сте изкъртили цял апартамент – строителните отпадъци се трупат!

Има вариант да се погрижите сами да ги извозите. Tогава трябва просто да:

 1. Преминете процедурата със сключването на договор със сметището в село “Въглен”. След две отивания до общината и ако всички документи са Ви изрядни, успешно ще сте получили разрешение да ги извозите на сметището.
 2. Имате превозно средство, с което да ги закарате до с. Въглен.
 3. Ако нямате бус, товарите по 7-8 чувала в багажника на колата и правите 10 курса до сметището.
 4. После единствено остава да отидете на една много сериозна автомивка и да се надявате, че всичко по окачването на колата е наред.
 5. Да си вземете дълъг душ и да намажете кръста си с гел, за да се възстанови след носенето на всички чували.

Ако целият този процес не Ви звучи приятно – така е, не е 🤯

Има и по-лесен начин!

Oбадете се на нас на телефон 0896222000

Ние имаме разрешително да транспортираме отпадъците и договор с единственото регламентирано за община Варна сметище – в с. Въглен. Така ще Ви спестим цялата административна дейност!

Ще Ви изпратим бус (самосвал) или контейнер, с които лесно ще натоварим отпадъка, който имате, без значение дали е 10 чувала, 50 или над 200!

Дори да нямате асансьор и чувалите да са на 5-ти или по-висок етаж – няма проблем. Нашите хамали са професионалисти и ще пренесат всичко с желание и усмивка!

Ще обсъдим предварително с Вас по телефона (или на място при оглед) обема на отпадъка, спецификата на Вашия адрес и още фактори. Така с нашите хамали ще Ви помогнем по най-ефективния за Вас начин да направим Вашето извозване на строителни отпадъци.

А най-хубавото е, че можем да направим оглед дори онлайн веднага!

Потърсете ни на 0896222000 и ще Ви покажем колко бързо и лесно можете да извозите своите строителни отпадъци.

Хамалите в екипа ни са професионалисти и са млади момчета, които преминават обучения относно различните видове строителни отпадъци, за да се погрижим всичко да се извършва според разпоредбите на Регионална Инспекция Околна Среда и Води.

В нашия автопарк от разнотонажни самосвали има специализирани автомобили за всеки отделен случай. Някои от тях събират до 3 тона строителни отпадъци, други – до 6 тона, а с контейнерите – дори 10 тона!

Ние работим при пълно съблюдаване на всички законодателни и екологични норми в тази област. В работата си залагаме твърдо на безопасността, безаварийността и чистотата. Поради това след като свършат конкретната си задача, хамалите ни могат и да изметат във входа по Ваше желание.

Извозването на строителни отпадъци не е препоръчително да бъде извършвано от неоторизирани частни лица без необходимите познания и сертификати за тази дейност. Тогава не знаете дали отпадъкът отива действително на сметището или ще го намерите в близката гора, когато се разхождате.

Точно затова потърсете помощ от специалисти като тези от нашия екип, за да си гарантирате спокойствие, сигурност и добре свършена работа на конкурентни цени.

В същото време хамалите от “Професионални услуги по преместване” са обучени да извършват тази специфична дейност бързо, качествено и природосъобразно, благодарение на дългогодишния си опит в тази област.

Обадете ни се по телефона на 0896222000 и ние веднага ще вземем проблемите Ви с извозване на строителни отпадъци в наши ръце и ще Ви отървем от тях бързо, безпроблемно и с усмивка 🙂

Имате нужда да се отървете от досадните строителни отпадъци след като направихте ремонта?

Изпращаме екип, те товарят всичко вместо Вас в наш транспорт и ние организираме цялата администрация по извозването на отпадъците!

Извозваме строителните Ви отпадъци до регламентираното за целта депо в село Въглен бързо и лесно за Вас!

Чувствате се прекрасно, защото сте:

Спестили нерви 😃
Пропуснали занимаването с общинска администрация😅
Почистили апартаментa си от всички отпадъци за нула време без да се натоварвате! ✨

Пропуснахме ли да споменем, че сте опазили и кръста си? 🥹

Животът Ви ще стане малко по-лесен, комфортен и удобен, когато се доверите на нашия екип да извърши тази неприятна и тежка дейност вместо Вас.

Често задавани въпроси:

Какво представляват строителните отпадъци?

По националната класификация за отпадъците това са:

 • Бетон
 • Тухли
 • Керемиди
 • Замазка
 • Чакъл
 • Както и различни смеси от изброените.
Тези отпадъци могат да се рециклират и използват повторно.
Всички останали видове отпадъци от строителството са с друга класификация, тъй като не могат да се рециклират. Можем да Ви помогнем и с тях! Дори да имате гипсокартон, изолации, дограми или други отпадъци от строителството, можем също да ги извозим до депото във Въглен за депониране.

Фирмата ви оторизирана ли е за работа със строителни отпадъци?

Екипът на “Професионални услуги по преместване” притежава всички необходими разрешителни за извозване на строителни и смесени строителни отпадъци, както и договорите със съответното депо за извозване.

Каква е основната ви дейност в тази насока?

Ние можем да Ви помогнем с опит, надежден транспорт и обучен екип винаги, щом Ви се наложи да потърсите помощ след ремонта.

Най-общо ние Ви помагаме като извозваме както чисти строителни отпадъци за рециклиране, така и смесени отпадъци от строителна дейност за депониране.

Защо да ни изберете

 

Нашият екип разполага с необходимия опит и качества, нужни в дейността по извозването на строителни отпадъци.

Ние притежаваме модерно оборудване и автопарк за целта, включително и самосвали за извозване на строителни и битови отпадъци, с различни размери. Най-често най-удобният за извозване от 10 до 100 чувала е самосвал с размери на коша 4,15 м. на 2,05 м. и събира до 3 тона строителен отпадък.

Дългогодишният ни опит, разрешителните ни и конкурентните ни цени ни превръщат във Вашият отличен избор за извозване на строителни отпадъци!

Поръчайте безплатна консултация