Извозване на битови отпадъци

Извозване на битови отпадъци

Прието е да се смята, че битовите отпадъци са резултат от ежедневието ни у дома, в обществените и административните обекти, търговските обекти, занаятчийството, обектите за забавление и отдих. Те са сред основните повърхностни замърсители на урбанизираната среда, както и на природата край нас, както и на почви, въздух, подземни и повърхностни води.

Нашият екип е сертифициран в безопасното и законосъобразно извозване на битови отпадъци, разчистване на мазета, гаражи и тавани, извозването на старите ви мебели.

Perfect Services Group разполага с необходимата за целта специализирана техника и надежден транспорт, които гарантират бърза и качествена работа при всеки един отделен случай.

Специалистите ни са преминали специално обучение, последвано от опреснителни и преквалификационни курсове и притежават необходимите подготовка и опит за извършването на тази специфична дейност.

В нашия автопарк от разнотонажни микробуси и самосвали има специализирани автомобили за всеки отделен случай, като някои от тях събират до 3 тона битови отпадъци, строителни отпадъци и стари мебели.

Екипът ни е перфектно обучен за работа с битови отпадъци от всякакво естество и във всяка ситуация, към която подхождаме винаги строго индивидуално. При нужда ще извозим старите ви мебели, ще изхвърлим смесените ви строителни отпадъци или ще ви помогнем с опита и професионализма на хората си да разчистите осново мазето или тавана си, за да освободите ново жилищно пространство.

Ние работим при пълно съблюдаване на всички законодателни и екологични норми в тази област. В работата си залагаме твърдо на безопасността, безаварийността и чистотата. След като свършат конкретната си задача, хората ни стриктно почистват след себе си, а оборудването ни гарантира бързото и качествено изпълнение на поставената задача.

Извозването на битовите отпадъци не е препоръчително да бъде извършвано от неоторизирани частни лица без необходимите познания и сертификати за тази дейност. Точно затова потърсете помощ от специалисти като тези от нашия екип, за да си гарантирате спокойствие, сигурност и добре свършена работа на конкурентни цени.

В същото време хората на Perfect Services Group са обучени да извършват тази специфична дейност бързо, качествено и природособразно, благодарение на дългогодишния си опит в тази област.

Битовите отпадъци, старите мебели и натрупаните по тавани, мазета и гаражи вехтории заемат излишно място, замърсяват дома или работната ви среда и ако искате да се отървете от тях – ние сме винаги насреща.

Само ни потърсете на дежурната ни телефонна линия с номер +359 89 622 2000 и ние веднага ще вземем проблемите ви в наши ръце.

Имате нужда да се отървете от досадните битови отпадъци, стари мебели и боклука на тавана или в мазето?

Нашият екип разполага с необходимите практика, оборудване и транспорт да извози битовите ви отпадъци до регламентираните за целта места напълно безопасно.

Животът ви може да стане малко по лесен, комфортен и удобен ако се доверите на нашия екип, който вместо вас ще извърши тази неприятна и тежка дейност.

Често задавани въпроси:

Какво представляват битовите отпадъци?

Според определението на НСИ, битовите отпадъци са тези, които идват от нашите домакинства, от търговските обекти административните и обществените сгради. С техните характеристики са и други отпадъци, подобни на тези, които се получават по домовете ни, като изключим производствените отпадъци и отпадъците от селското и горското стопанство

Фирмата ви оторизирана ли е за работа с битови отпадъци?

Екипът на Perfect Services Group притежава всички необходими сертификати и разрешителни за извозване на битови отпадъци, смесени отпадъци от строителна дейност и такива, които се натрупват с годините във всеки таван или мазе

Каква е основната ви дейност в тази насока?

Ние можем да ви помогнем с опит, надежден транспорт и обучен екип винаги, щом се наложи нашата намеса. Най-общо ние помагаме на клиентите си като извозваме стари мебели от апартаменти, почистваме от вехториите мази и тавани, извозваме смесени отпадъци от строителна дейност.

Защо да ни изберете

 

Нашият екип разполага с необходимия опит и качества, нужни в дейността по извозването на битови отпадъци, стари мебели и всякакви смесени отпадъци от строителни дейности. Ние притежаваме модерно оборудване и автопарк за целта, включително и самосвал за извозване на строителни и битови отпадъци, чийто кош има размери 4,15 м. На 2,05 м. и събира до 3 тона строителен отпадък. Дългогодишният ни опит и конкурентните ни цени ни превръщат от години в лидери в тази специфична пазарна ниша.

Поръчайте безплатна консултация