Монтаж за дома

Монтаж за дома

Купихте си нов гардероб с плъзгащи врати и от магазина Ви казаха, че ще осигурят монтаж след няколко седмици?

Поръчахте си мечтаната спалня и искате да спестите време да не я сглобявате?

Холната секция най-накрая пристигна, но инструкциите за монтаж са като на човек с две висши образования по инженерно чертане? Или изобщо лиспват?

Не знаете откъде да започнете и искате да спестите време?

Обадете се на нас! Ние сме насреща, за да Ви помогнем и спестим време и главоболия!

Нашите екипи са перфектни в монтажа на всякакъв вид мебели за дома – гардероби, спални, скринове, секции, ТВ шкафове, монтаж на рафтове на стена и всичко друго, което имате нужда за дома.

Надеждни

98% от клиентите, които използват нашите услуги веднъж, ни препоръчват на своите приятели

Застраховани

За Вашето спокойствие имаме застраховка против щети

Опитни

300+ монтажа всяка година гарантират, че и Вашият монтаж ще бъде перфектен!

Поръчайте безплатна консултация

Екипите ни са от млади професионалисти, които са обучени и опитни

Извършваме монтажи както на гардероби, спални, холни секции, скринове и друго домашно обзавеждане, за които има инструкции за монтаж, така и на такива без инструкции.

Попитайте ни и за услугите ни по демонтаж – ако имате нужда да се разглоби гардероб, спалня, портмонто, холна секция или друго домашно обзавеждане, за да се пренесе другаде, нашите монтажни екипи са насреща! Можем дори да осигурим пренасянето и транспорта с нашите перфектни хамали!

Демонтаж, транспорт и монтаж на всеки вид мебел – в това е силата ни. Ние отговаряме на всеки аспект по процеса на транспортирането, пренасянето, изкачването на стъпала, внасянето в помещенията. Не е за подценяване и моментът с опаковането и разопаковането на мебелите, за което екипът ни разполага с качествени опаковъчни материали, гарантиращи оптималното съхранение на собствеността Ви.

Често задавани въпроси:

Няма ли да бъдат повредени нашите мебели?

Няма такава опасност. Нашите специалисти са надеждни и опитни. Те са тренирани да работят с особено внимание към вашето имущество. Притежават добре обработени умения за работа с всякакъв вид мебели, както и необходимите инструменти за извършването на тази дейност. При работата си ние даваме необходимите гаранции за нейното качество.

Наистина ли можете да монтирате и демонтирате всичко?

Абсолютно! Независимо дали мебелите ви са ново производство или са стар модел от времето на баба Ви, екипът ни е обучен да се справи на високо технологично ниво с техния монтаж или демонтаж според съответния случай. Ние работим с всякакъв тип мебели – от обикновената табуретка, през бюрото или скрина, до гардероба или портмантото.

Не можем ли да се справим сами с монтажа и демонтажа?

Вероятно имате поне минимални умения в тази насока. При всеки случай обаче мебелите са скъпа инвестиция и най-добре с техния монтаж и демонтаж да се заемат специалисти. Само в този случай сте абсолютно застраховани, че всичко ще бъде извършено според правилата и няма да има повреди, счупвания и надрасквания по мебелите Ви.

Защо да ни изберете

 

Ако изберете да ползвате сертифицираните услуги по монтаж и демонтаж на Perfect Services Group, вие автоматично се застраховате от грешки и от повреди на вашето имущество. В резултат на това ние ви гарантираме бързо и качествено свършена работа, в хода на която ще получите и абсолютно безплатна консултация от специалистите ни за правилната последваща експлоатация на вашите мебели.

Обадете се и запазете своя час