Извозване на растителни отпадъци

s1_424623863655263006567362291598071571677184o

Извозване на растителни отпадъци, клони, трева и храсти

Нашият екип е специализиран в безопасното и законосъобразно извозване на растителни отпадъци, разчистване на дворове и открити пространства, градинки и други. Растителните отпадъци се извозват до единственото регламентирано депо за компостиране на растителни отпадъци на територията на община Варна – с. Въглен.

Perfect Services Group разполага с необходимата за целта специализирана техника и надежден транспорт, които гарантират бърза и качествена работа при всеки един отделен случай.

Специалистите ни са преминали обучения и имат богат опит, те притежават необходимите подготовка и опит за извършването на тази специфична дейност.

В нашия автопарк от разнотонажни микробуси и самосвали има специализирани автомобили за всеки отделен случай, като някои от тях събират до 6 тона растителни, битови отпадъци, строителни отпадъци и стари мебели.

Екипът ни е перфектно обучен за работа с растителни отпадъци от всякакво естество и във всяка ситуация, към която подхождаме винаги строго индивидуално.

Ние работим при пълно съблюдаване на всички законодателни и екологични норми в тази област. В работата си залагаме твърдо на безопасността, безаварийността и чистотата. След като свършат конкретната си задача, хората ни стриктно почистват след себе си, а оборудването ни гарантира бързото и качествено изпълнение на поставената задача.

Извозването на растителните отпадъци не е препоръчително да бъде извършвано от неоторизирани частни лица без необходимите познания и опит за тази дейност. Точно затова потърсете помощ от специалисти като тези от нашия екип, за да си гарантирате спокойствие, сигурност и добре свършена работа на конкурентни цени.

В същото време хората на Perfect Services Group са обучени да извършват тази дейност бързо, качествено и природособразно, благодарение на дългогодишния си опит в тази област.

Растителните отпадъци – храсти, клони и трева, заемат излишно място, замърсяват двора Ви и ако искате да се отървете от тях – ние сме винаги насреща.

Само ни потърсете на дежурната ни телефонна линия с номер +359 89 622 2000 и ние веднага ще вземем проблемите ви в наши ръце.

Вашият двор е заприличал на малка джунгла и искате да бъде чист и приветлив?

Нашият екип разполага с необходимите практика, оборудване и транспорт да извози растителните Ви отпадъци до регламентираните за целта места бързо и ефективно.

Животът ви може да стане малко по лесен, комфортен и удобен ако се доверите на нашия екип, който вместо вас ще извърши тази неприятна и тежка дейност.

Често задавани въпроси:

Какво представляват растителните отпадъци?

Това е всякакъв вид ненужна растителност – храсти, треви, паднали клони и др.

Фирмата ви има ли опит с премахването на растителни отпадъци?

Екипът на Perfect Services Group притежава богат опит с премахването на растителни отпадъци и може да се справи и с Вашето предизвикателство.

Каква е основната ви дейност в тази насока?

Ние можем да ви помогнем с опит, надежден транспорт и обучен екип винаги, щом се наложи нашата намеса.

Защо да ни изберете

 

Нашият екип разполага с необходимия опит и качества, нужни в дейността по извозването на битови отпадъци, стари мебели и всякакви смесени отпадъци от строителни дейности. Ние притежаваме модерно оборудване и автопарк за целта, включително и самосвал за извозване на строителни и битови отпадъци, чийто кош има размери 4,15 м. На 2,05 м. и събира до 3 тона строителен отпадък. Дългогодишният ни опит и конкурентните ни цени ни превръщат от години в лидери в тази специфична пазарна ниша.

Поръчайте безплатна консултация